Bedankt voor het vertrouwen in Atrofit

Ons doel was om vitaminecomplex te ontwikkelen dat…
… door iedereen kon gebruikt worden
… geen nevenwerkingen of accumulatie van afvalproducten veroorzaakte
… alle fysiologische systemen van het lichaam kon activeren, of op zijn minst onderhouden
… en dit op een zo natuurlijk mogelijke manier
We zijn jullie dan ook erg dankbaar…

…voor het vertrouwen in ons product, doch echt verwonderen doet het ons niet. Jaren geleden reeds, toen onze plannen voor een revolutionair vitamineproduct lagen te rijpen, wisten we perfect waar we naar toe wilden. We besloten de zolang vergeten “plantaardige enzymen” van onder het stof te halen. Deze fyto-ingrediënten waren een tijdje hot rond 2000, maar verdwenen nadien snel in de anonimiteit. Eigenaardig want het ondersteunende effect op de spijsvertering was toen al ontegensprekelijk.

En er was nog iets

Enzymen verminderen de ontstekingsgraad in het lichaam. Laat dat nu net een probleem zijn waarmee de meeste chronische aandoeningen geassocieerd worden. Artrose, discus hernia, diabetes, maagzuur, darmstoornissen, kanker… alle vertonen ze een hogere graad van inflammatie.

Maar we wilden meer

Een vitaminecomplex kan alleen maar nuttig zijn wanneer het alle fysiologische systemen  in het lichaam stimuleert en niet slechts op 1 target schiet. Zo heeft het bijvoorbeeld geen zin artrose of rugpijn proberen te verhelpen met glucosamine en chondroïtinesulfaat wanneer verzuring en bloedsomloop niet worden aangepakt.
Net zoals het geen zin heeft om geneesmiddelen te nemen tegen depressie als er niet genoeg vitamines aanwezig zijn om serotonine en dopamine aan te maken.

Alles hangt aan elkaar vast

Het ene orgaan kan niet zonder het andere. En het is precies met deze inzichten dat we Atrofit elke dag probeerden te verbeteren. Ons mooie groene tablet werkt dus op alle organen in ons lichaam: op de spieren en gewrichten, op de leverzuivering, op hart en bloedvaten, op het metabolisme….

Kortom het laat geen plekje in het lichaam ongemoeid

We vergelijken Atrofit dan ook graag met een voedingsmiddel. We eten en drinken doorheen de dag om ons lichaam permanent te zuiveren en aan te vullen. Zo willen we ook dat Atrofit zijn job doet, de hele dag het lichaam ondersteunen om het in evenwicht te houden. Daarom raden we iedereen ook aan de inname te verspreiden over de dag, op die manier wordt het lichaam continu geprikkeld.

Ook aan de veiligheid hebben we gedacht

We krijgen wel eens het verwijt dat de dosissen van onze ingrediënten niet erg hoog zijn. Dan glimlachen we eens, want precies dat is de kracht van Atrofit. Het is precies hierdoor dat het lichaam als een geolied raderwerk blijft draaien. Te weinig aanvullen geeft tekorten, maar teveel geeft accumulatie en nevenwerkingen. Synergie wordt dit genoemd.
Meteen ook de reden waarom we zo veel jonge mensen onder onze gebruikers tellen. De samenstelling is zo goed uitgekiend dat er geen enkel risico op complicaties bestaat. Geloof ons wanneer we zeggen dat heel wat jongeren blij zijn met Atrofit. Groeipijnen en sportletsels kunnen namelijk erg storend zijn.

De meest recente wetenschappelijke inzichten

Maar de enorme kracht van Atrofit zit hem natuurlijk elders. De basisformule die decennia geleden zorgvuldig werd ontwikkeld en aangepast, werd door ons nog eens verrijkt volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten.
Zo konden we bijvoorbeeld niet anders dan vitamine K2 toevoegen, samen met calcium, vitamine D en magnesium die voor het ondersteunen van het botweefsel voordien reeds in onze formule zaten.
Ook de nieuwe inzichten met betrekking tot MSM – al jaren gekend voor zijn effect op de spieren – namelijk dat zwavel (MSM) een essentieel onderdeel is van het gewrichtskraakbeen en noodzakelijk is voor talloze ontgiftingsprocessen die er voor zorgen dat restproducten van geneesmiddelen en chemische producten niet in ons lichaam opgestapeld worden. Logisch eigenlijk wanneer je weet dat ajuin en look vol zwavel zitten en zo gezond voor ons zijn.
Allemaal nieuwe ontdekkingen in de biochemie, waarmee we prompt onze Atrofitformule aanpasten.

Atrofit is niet zomaar een vitamineproduct

Dit alleen maar om te zeggen dat Atrofit niet zomaar een vitamineproduct is. Neen, wij streven ernaar het meest complete en veilige preparaat op de markt te brengen dat mogelijk is. Het is daarom dat we u deze brief geschreven hebben. We krijgen dagelijks berichten binnen over hoe het komt dat Atrofit bij zovelen dermate goed aanslaat.
Leest u ons artikel hierboven gerust nog eens, u zal meer en meer beseffen waarom ons product zoveel succes heeft. En als het van ons afhangt, is dit nog maar het begin.