Bedankt voor het vertrouwen in Atrofit

Ons doel was om vitaminecomplex te ontwikkelen dat…
… door iedereen kon gebruikt worden
… geen nevenwerkingen of accumulatie van afvalproducten veroorzaakte
… alle fysiologische systemen van het lichaam kon ondersteunen, of op zijn minst onderhouden
… en dit op een zo natuurlijk mogelijke manier
We zijn jullie dan ook erg dankbaar…

…voor het vertrouwen in ons product, doch echt verwonderen doet het ons niet. Jaren geleden reeds, toen onze plannen voor een revolutionair vitamineproduct lagen te rijpen, wisten we perfect waar we naar toe wilden. We besloten de zolang vergeten “plantaardige enzymen” van onder het stof te halen. Deze fyto-ingrediënten waren een tijdje hot rond 2000, maar verdwenen nadien snel in de anonimiteit. Eigenaardig want het ondersteunende effect op de spijsvertering was toen al ontegensprekelijk.

Maar we wilden meer

Een vitaminecomplex kan alleen maar nuttig zijn wanneer het alle fysiologische systemen  in het lichaam ondersteunt en niet slechts op 1 target schiet. Zo heeft het bijvoorbeeld geen zin de soepelheid van de gewrichten te bevorderen wanneer het zuur-base evenwicht en de bloedsomloop niet worden ondersteund.
Net zoals het geen zin heeft om geneesmiddelen te nemen voor het zenuwstelsel als er niet genoeg vitamines (bijv. vitamine B5) aanwezig zijn om neurotransmitters aan te maken.

Alles hangt aan elkaar vast

Het ene orgaan kan niet zonder het andere. En het is precies met deze inzichten dat we Atrofit elke dag probeerden te verbeteren. De ingrediënten in onze mooie groene tablet ondersteunen dus het behoud van een goede werking van heel wat organen in ons lichaam: spieren (magnesium), gewrichten (duivelsklauw), lever (choline), bloedvaten (heermoes), metabolisme (biotine), …

Kortom het laat geen plekje in het lichaam ongemoeid

We vergelijken Atrofit dan ook graag met een voedingsmiddel. We eten en drinken doorheen de dag om ons lichaam permanent te zuiveren en aan te vullen. Zo willen we ook dat Atrofit zijn job doet, de hele dag het lichaam ondersteunen om het in evenwicht te houden. Daarom raden we iedereen ook aan de inname te verspreiden over de dag, op die manier wordt het lichaam continu geprikkeld.

Ook aan de veiligheid hebben we gedacht

We krijgen wel eens het verwijt dat de dosissen van onze ingrediënten niet erg hoog zijn. Dan glimlachen we eens, want precies dat is de kracht van Atrofit. Het is precies hierdoor dat het lichaam als een geolied raderwerk blijft draaien. Te weinig aanvullen geeft tekorten, maar teveel geeft accumulatie en nevenwerkingen. Synergie wordt dit genoemd.
Meteen ook de reden waarom we zo veel jonge mensen onder onze gebruikers tellen. De samenstelling is zo goed uitgekiend dat de formule met een gerust gemoed kan gebruikt worden. Geloof ons wanneer we zeggen dat heel wat jongeren blij zijn met Atrofit.

De meest recente wetenschappelijke inzichten

Maar de enorme kracht van Atrofit zit hem natuurlijk elders. De basisformule die decennia geleden zorgvuldig werd ontwikkeld en aangepast, werd door ons nog eens verrijkt volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. Met allemaal nieuwe ontdekkingen in de biochemie, waarmee we prompt onze Atrofitformule aanpasten.
Zo konden we bijvoorbeeld niet anders dan vitamine K2 toevoegen die, samen met de calcium, vitamine D en magnesium die voordien reeds in onze formule zaten, het botweefsel sterk helpt te houden.

Atrofit is niet zomaar een vitamineproduct

Dit alleen maar om te zeggen dat Atrofit niet zomaar een vitamineproduct is. Neen, wij streven ernaar het meest complete en veilige preparaat op de markt te brengen dat mogelijk is. Het is daarom dat we u deze brief geschreven hebben. We krijgen dagelijks berichten binnen over hoe het komt dat Atrofit bij zovelen dermate goed aanslaat.
Leest u ons artikel hierboven gerust nog eens, u zal meer en meer beseffen waarom ons product zoveel succes heeft. En als het van ons afhangt, is dit nog maar het begin.