Atrofit klant man

Mijn naam is Guy Brawers en ben 56 jaar oud.

Ik doe al gans mijn leven aan sport zoals voetbal, fitnessen en duurlopen. Mijn werk bevindt zich in het drieploegensysteem.

Ondertussen doet de tand des tijds goed zijn werk, allerlei kwaaltjes steken de kop op, stroevere gewrichten, afnemende conditie en minder goede recuperatie van een zware dagtaak.

De meeste van mijn leeftijdgenoten weten waarover ik spreek.

Tot een vriend van mij me Atrofit voorstelde, eerlijkgezegd stond ik er weigerachtig tegenover omdat ik al gans mijn leven supplementen neem, doch hij kon me overtuigen met de 39 ingrediënten in één potje en ik ben blij dat ik gevolgd ben.

Nu pas voel ik het verschil, het is moeilijk te begrijpen zonder dat je ze neemt, ik kan ervan meespreken. Ik voel me heel goed, heb meer energie, recupereer beter en ik kan terug 10 km lopen, voel me fitter bij het opstaan en mijn gewrichten draaien soepeler. Dat laatste zou door de duivelsklauw en heermoes komen. En ik had echt nooit gedacht, zoals u mij vertelde, dat de combinatie van vitaminen (C, B2, B9, B12) en mineralen (magnesium, ijzer) tegelijk mijn vermoeidheid konden verminderen.

Zelfs het ploegensysteem gaat me beter af.

Momenteel zit ik in de onderhoudsfase en neem ik 3 x 1 tablet per dag na het eten.

Het is een aanrader voor iedereen jong en oud

Dank u wel het is een fantastisch product dat een nieuwe wind door mijn leven blaast

Guy Brawers