Atrofit klant man

Beste,

Ik mail u naar aanleiding met mijn bevindingen van het product atrofit.

Ik ben altijd zeer sceptisch geweest tegenover voedingssupplementen en pillen allerlei. Doch naar aanleiding van ons gesprek, en uw degelijke wetenschappelijke uitleg over atrofit, wou ik het product wel eens kritisch uittesten.

Ik neem het product sinds twee weken zoals voorgeschreven, en ik zie bij mezelf markante veranderingen. Mijn gewrichten zijn soepeler, ik voel me opgewekter, maar vooral bij het fietsen valt de werking van atrofit op.

Het gevoel van lichtheid met de pedalen, soepelere tred , mijn gemiddelde per uur is gestegen met 1.5 km per uur, en na een intense rit geen “zware” benen gevoel meer. Ik ga dit product zeker blijven testen, en het is een van de weinige produkten dat doet wat het belooft. Zoals u al uitlegde, spelen de duivelsklauw en heermoes echt een rol in het soepel houden van mijn gewrichten en helpen de B-vitaminen (B2, B3, B5, B6, B9, B12) mijn vermoeidheid duidelijk verminderen.

Bravo, en bedankt !

Mvg

Hansart Geert