Atrofit gebruiker Jean O.

Ik ben 66 jaar en sukkel al enkele jaren met ontstoken pols en schouders. Wanneer ik lang moet blijven rechtstaan had ik knagende, lage rugpijn.

Vrienden raadden mij Atrofit aan en ik startte met 3 x 1 tablet de eerste week, vervolgens 3 weken 3 x 2 tabletten per dag, en dan als onderhoud gewoon 2 tabletten ’s morgens. Geen lage rugpijnen meer en van pols en schouder was niets meer te merken. Zelfs mijn zware benen zijn verdwenen.

Dat is mooi dacht ik en ik heb gedaan wat iedereen doet als hij genezen is: stoppen als de pot leeg is. Na 3 weken kreeg ik alle symptomen terug in pols, schouders en lage rug.

Nu ben ik terug gestart (ik had nooit mogen stoppen, een ketting moet je ook blijven smeren) met Atrofit.
Ondertussen ben ik 2 weken terug gestart en neem 3 tabletten per dag. Elke dag gaat het nu terug beter en beter. Ik heb één ding geleerd: nooit stoppen met Atrofit.

Jean O.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te vereenvoudigen. Door deze melding weg te klikken of verder te surfen, gaat u hiermee akkoord. Meer weten.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close