Atrofit klant man

Ik ben 66 jaar en ervaar dat mijn polsen en schouders best wat smering kunnen gebruiken. Ook wanneer ik lang moet blijven rechtstaan sputtert mijn rug al eens tegen.

Vrienden raadden mij Atrofit aan en ik startte met 3 x 1 tablet de eerste week, vervolgens 3 weken 3 x 2 tabletten per dag, en dan als onderhoud gewoon 2 tabletten ’s morgens. Volgens de verpakking helpen de duivelsklauw en heermoes de gewrichten soepel houden. En dat merkte ik ook.

Dat is mooi dacht ik en ik heb gedaan wat iedereen doet als hij weer soepel beweegt: stoppen als de pot leeg is. Na 3 weken wist ik dat het geen goed idee was geweest.

Ondertussen ben ik 2 weken terug gestart en neem 3 tabletten per dag. Elke dag verloopt soepel en gezwind. Ik heb één ding geleerd: nooit stoppen met Atrofit.

Jean O.