Atrofit klant man

Al vele maanden werkt mijn schoudergewricht nier meer mee. Werken en sporten gingen alsmaar slechter, wat mijn humeur niet ten goede kwam. Osteopaat, kiné, orthopedie, scans en platen, … De jarenlange belasting op mijn schouder door dakwerken en intensieve fitnesstraining waren de reden waarom ik beter voor mijn lichaam moest gaan zorgen.

Op aanraden van mijn vader, die Atrofit nam ter ondersteuning van zijn rug, startte ik de kuur. Hoe het kan begrijp ik nog altijd niet, maar na ongeveer 15 weken kon ik weer even vlot bewegen als normaal. Volgens mijn osteopaat komt dit o.a. door de combinatie van de gewrichtsondersteunende duivelsklauw en heermoes met de vitamine C die mijn collageenaanmaak optimaliseert om het kraakbeen van mijn schoudergewricht gezond te houden. Ik werk en train nu met volle goesting.

Voor mij is Atrofit een absolute meerwaarde en ik kan het iedereen aanraden.

Kenneth Sysmans