Atrofit gebruiker met maag- en darmklachten

Hoi, ik ben Patrick Bal, 55 jaar en werk al heel mijn leven in een ploegensysteem.

Met de loop der jaren is dit redelijk belastend geworden en komen er steeds meer kwaaltjes bij: stijf, stramme spieren, futloos en kleine maag- en darmprobleempjes. 

Ik neem al zeker 15 jaar multivitaminen en vitamine C extra waarvan ik dacht dat ze mij wel hielpen om door het dagelijkse leven te gaan.

Op een dag kon ik deze niet meer aankopen en kreeg ik een voorstel om Atrofit te nemen. Met de moed der wanhoop, omdat ik mijn trouwe vitaminen niet meer kon innemen, keerde ik huiswaarts met Atrofit. Na enkele weken kon ik stilaan ondervinden wat dit met mijn lichaam deed.

Ik kwam ‘s morgens veel fitter en frisser uit mijn bed, ik had veel minder stramme spieren en met mijn energie wist ik geen blijf. Ten slotte waren mijn darmprobleempjes van de baan en had ik terug dagelijks een vaste stoelgang.

Ondertussen ben ik in de onderhoudsfase en neem ik iedere morgen 2 tabletten. Dit ga ik zeker niet veranderen!

Bedankt Atrofit

Patrick Bal