Atrofit klant man

Hoi, ik ben Patrick Bal, 55 jaar en werk al heel mijn leven in een ploegensysteem.

Met de loop der jaren is dit redelijk belastend geworden en zocht ik naar voedingsstoffen om mijn dieet aan te vullen.

Ik neem al zeker 15 jaar multivitaminen en vitamine C extra waarvan ik dacht dat ze mij wel hielpen om door het dagelijkse leven te gaan.

Op een dag kon ik deze niet meer aankopen en kreeg ik een voorstel om Atrofit te nemen. Met de moed der wanhoop, omdat ik mijn trouwe vitaminen niet meer kon innemen, keerde ik huiswaarts met Atrofit. Na enkele weken kon ik stilaan ondervinden wat dit met mijn lichaam deed.

Ik kwam ‘s morgens fit en fris uit mijn bed, mijn spieren kon ik soepel bewegen en met mijn energie wist ik geen blijf. Dus belde ik de verdeler van Atrofit om te achterhalen hoe dit kon. Ik leerde dat B-vitaminen (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12), vitamine C, ijzer en mangaan mijn energieleverende stofwisseling ondersteunen, en dat calcium, magnesium en vitamine D goed zijn voor de normale werking van mjin spieren.

Ondertussen ben ik in de onderhoudsfase en neem ik iedere morgen 2 tabletten. Dit ga ik zeker niet veranderen!

Bedankt Atrofit

Patrick Bal