De meest uitgekiende 3-in-1 formule ter ondersteuning van spieren, pezen en gewrichten.

Voor alle leeftijden!

Atrofit logo

De meest uitgekiende 3-in-1 formule ter ondersteuning van spieren, pezen en gewrichten.

Voor alle leeftijden!

Atrofit logo

Gebruikt door (top)sporters, kan ook op de conditie inwerken

Sporters, zowel professionals als amateurs, vormen een grote groep gebruikers van Atrofit. Wist je dat zelfs topsporters uit het voetbal, wielrennen en atletiek dit product al jarenlang gebruiken? Zij vertellen ons dat ze door de dagelijkse inname ervan niet alleen soepel blijven bewegen, maar ook de zware trainingen en wedstrijden goed aankunnen.

Explosieve balsporten zoals voetbal, tennis, volley, basketbal, …

Typisch voor deze explosieve spelsporten is de combinatie van aërobe en anaërobe sportinspanning met daarbovenop nog een grote kans op contacten. Hierdoor ligt het aandachtspunt niet zozeer op het verwerken van de trainingsbelasting, maar wel op het gezond houden van de spieren en de gewrichten. Door de duivelsklauw en heermoes in Atrofit krijg je een permanente ondersteuning van de gewrichten. Bovendien speelt de vitamine C een rol in de collageenvorming om het kraakbeen in de gewrichten gezond te houden, terwijl magnesium tussenkomt in de normale overdracht van zenuwimpulsen en bijdraagt tot normale spiercontracties. Hiermee krijgt je lichaam de juiste stoffen binnen tijdens elke training en wedstrijd.

Krachtsporten zoals fitness, bodybuilding, …

In de categorie van krachtsporten gaat het vooral om het gezond houden van de pezen. Atleten gaan uiteraard niet aan de kant staan bij de minste weerstand. Keerzijde hiervan is dat ze keer op keer en ook langdurig een hogere behoefte hebben aan pees- en spierondersteunende voedingsstoffen. In Atrofit zitten aan de ene kant choline die de reinigende werking van de lever ondersteunt zodat de afvalstoffen van intense sportinspanningen permanent worden afgevoerd. Aan de andere kant gaan tal van aanwezige stoffen de normale werking van de spieren (bijv. calcium, magnesium, vitamine D) en gewrichten (bijv. duivelsklauw, heermoes) onderhouden zodat de atleten langer met de krachtinspanning kunnen doorgaan.

Duursporten zoals fietsen, lopen, triathlon, …

Bij duursporters zien we over het algemeen 1 grote verbeterpunt: de overtraining. Dan is het advies vooral om minder te trainen en meer te rusten. Toch kan Atrofit jou helpen in de weken voor je trainingsschema of wedstrijd. Niet alleen worden vitamines en mineralen zoals ijzer en vitamines B aangevoerd, Atrofit zorgt er ook voor dat de normale reinigende werking van de lever op volle toeren blijft draaien (met de hulp van choline). Hierdoor wordt vanalles aan- en afgevoerd om het lichaam goed te laten werken om hopelijk de zo gevreesde overtraining te kunnen vermijden. Dit principe werkt bovendien ook voor het gezond houden van de pezen. In dit geval door de aanvoer van duivelsklauw. Door de dagelijkse inname van natuurlijke stoffen wordt er alles aan gedaan om zo soepel mogelijk te blijven sporten.

Atrofit Base 300 caps
Atrofit klant man

Getuigenis Patrick Bal

Hoi, ik ben Patrick Bal, 55 jaar en werk al heel mijn leven in een ploegensysteem. Met de loop der jaren is dit redelijk belastend geworden en zocht ik naar voedingsstoffen om mijn dieet aan te vullen. Ik neem al zeker 15 jaar multivitaminen en vitamine C extra...
Atrofit klant man

Getuigenis PVD

Hallo Johan, Na twee weken Atrofit te hebben genomen (de eerste week 1 tablet per maaltijd, de tweede week 2 tabletten) ben ik zeer tevreden: – ik sta ’s morgens weer vlot op uit mijn bed; – mijn gewrichten voelen soepel aan; – ik wandel nu graag; – en ervaar een...