De meest uitgekiende 3-in-1 formule ter ondersteuning van spieren, pezen en gewrichten.

Voor alle leeftijden!

Atrofit logo

De meest uitgekiende 3-in-1 formule ter ondersteuning van spieren, pezen en gewrichten.

Voor alle leeftijden!

Atrofit logo

Hulpmiddel bij maag- en darmklachten

Iedereen krijgt wel eens te maken met maag- en darmklachten of een opgeblazen gevoel. Volgens verschillende onderzoeken is het zelfs één van meest voorkomende oorzaken waarom we naar de dokter gaan.

Gelukkig gaat het meestal over een licht en tijdelijk ongemak. Ons lichaam zal dan zelf dit probleem herstellen. In sommige gevallen jammer genoeg niet. En dan kan Atrofit een oplossing bieden. Dit unieke voedingssupplement met 39 natuurlijke ingrediënten kan jouw darmflora verbeteren en kan zo zorgen voor gezonde darmen.

Waarom heb je last van maag- en darmklachten?

Vaak is de reden voor aandoeningen zoals reflux, vertraagde maaglediging, opgeblazen gevoel en winderigheid, spastische darmen, diarree of constipatie een onaangepaste levensstijl.

Een onregelmatig of overladen eetpatroon, te veel alcohol of koffie, te weinig lichaamsbeweging of te veel stress… al deze factoren dragen bij tot een minder vlotte spijsvertering.

En zelfs met een duidelijke diagnose, bijvoorbeeld lactose-intolerantie of glutenallergie, blijft 30% van de patiënten geregeld klachten ondervinden.

In al deze gevallen kan Atrofit een helpende hand bieden.

Hoe darmflora herstellen met Atrofit

Dagelijks krijgen we te horen van onze gebruikers dat Atrofit erg gunstige effecten uitoefent voor maag- en darmklachten, opgeblazen darmen of om de darmflora te verbeteren. Atrofit werkt dan ook niet alleen op spier- en gewrichtsaandoeningen, maar helpt in het aanpakken van alle organen.

De unieke formule met 100% natuurlijk ingrediënten bevat enzymes die tijdens voedselinname onmiddellijk bijspringen om de essentiële voedingsbestanddelen van ballast te ontdoen. Hierdoor krijgen we alle belangrijke stoffen mooi aangeleverd en kunnen opgeblazenheid, misselijkheid en zuuroprispingen behandeld worden.

Enkele werkzame bestanddelen

  • Vitamine B: samen met methionine ondersteunt dit de methylatieprocessen. Hierdoor worden tal van geneesmiddelen en omgevingstoxines zoals hormonen uit ons lichaam gezuiverd.
  • Betaïne, sulfurverbindingen van glucosamine en chondroïtine: deze stoffen zijn cruciaal om de leverdetoxificatieprocessen te ondersteunen en het lichaam te zuiveren. Zo zien we bijvoorbeeld dat mensen die over een goede leverfunctie beschikken minder risico lopen bij het innemen van pijnstillers.
  • Anti-oxidanten: Atrofit zit boordevol anti-oxidanten waardoor vrije radicalen onschadelijk worden gemaakt. Onder andere vitamine A, vitamine C, vitamine E, selenium, betacaroteen, coënzyme Q10 zitten allemaal in de unieke formule.
  • Andere werkzame bestanddelen: naast de bovenstaande stoffen bevat Atrofit nog heel wat andere nuttige vitamines, mineralen en plantenextracten die gezonde darmen stimuleren. De volledige samenstelling ontdek je hier.

Droom jij er ook van om opnieuw zonder maag- en darmklachten door het leven te gaan? Bestel dan hier jouw Atrofit! Talloze gebruikers nemen Atrofit voor het ondersteunen van spijsvertering en darmwerking. Lees hun getuigenissen hieronder.

Atrofit Base 300 caps

TIP: Wil je starten met Atrofit om jouw maag- en darmklachten te verbeteren? Neem de tabletten dan in samen met het eten. 1 tablet per maaltijd volstaat, bij ernstige klachten kan je bij elke maaltijd 2 tabletten innemen.

Atrofit klant man

Getuigenis Patrick Bal

Hoi, ik ben Patrick Bal, 55 jaar en werk al heel mijn leven in een ploegensysteem. Met de loop der jaren is dit redelijk belastend geworden en zocht ik naar voedingsstoffen om mijn dieet aan te vullen. Ik neem al zeker 15 jaar multivitaminen en vitamine C extra...
Atrofit klant man

Getuigenis PVD

Hallo Johan, Na twee weken Atrofit te hebben genomen (de eerste week 1 tablet per maaltijd, de tweede week 2 tabletten) ben ik zeer tevreden: – ik sta ’s morgens weer vlot op uit mijn bed; – mijn gewrichten voelen soepel aan; – ik wandel nu graag; – en ervaar een...