De meest uitgekiende 3-in-1 formule ter ondersteuning
van spieren, pezen en gewrichten.

Atrofit Base + logo

De meest uitgekiende 3-in-1 formule ter ondersteuning
van spieren, pezen en gewrichten.

Atrofit Base + logo

Meer weten over Atrofit

ArtroZz voor spieren, pezen en gewrichten

3-in-1 formule met specifieke ingrediënten ter ondersteuning van spieren, pezen en gewrichten

Atrofit is de meest uitgekiende 3-in-1 formule ter ondersteuning van spieren, pezen en gewrichten omdat nooit eerder een product werd ontwikkeld waarin zoveel verschillende ingrediënten voor het welzijn van het bewegingsstelsel werden samengevoegd.

Calcium (uit de alg Lithothamnium calcareum), magnesium en vitamine D helpen de werking van de spieren gezond te houden. Duivelsklauw is goed voor de pezen. En net als duivelsklauw helpt ook heermoes de gewrichten soepel te houden.

Atrofit verbetert de conditie

Boordevol vitamines, mineralen en plantextracten

Precies dit maakt Atrofit zo uitzonderlijk. Door het toevoegen van vitamines en mineralen aan de plantenextracten (heermoes, duivelsklauw) wordt de fysiologische werking geoptimaliseerd.

Zo speelt vitamine C een rol in de collageenaanmaak voor een goede werking van het kraakbeen in de gewrichten, terwijl duivelsklauw en heermoes de gewrichten soepel houden.

Atrofit voor sporters

Gebruikt door topsporters, verbetert ook de conditie

Sporters, zowel professionals als amateurs, vormen een grote groep gebruikers van Atrofit. Wist je dat zelfs topsporters uit het voetbal, wielrennen en atletiek dit product al jarenlang gebruiken? Zij vertellen ons dat ze door de dagelijkse inname ervan niet alleen soepel blijven bewegen, maar ook de zware trainingen en wedstrijden goed aankunnen.

Atrofit is een vitaminepreparaat

Krachtig vitaminepreparaat met extra werking op gewrichts- en spierstelsel

Hoe oud u ook bent, u hoeft geen ander vitaminepreparaat bij te nemen.
Indien u hard moet werken of intensief wil sporten biedt Atrofit u de ondersteunende ingrediënten onder de vorm van ijzer, vitamine C, B-vitamines (B2, B3, B5, B6, B9, B12) en magnesium die de vermoeidheid helpen verminderen. Met de duivelsklauw en heermoes geef je je gewrichten een boost, terwijl de calcium met magnesium en vitamine D bijdraagt tot de normale spiercontracties. En wanneer u wat ouder wordt, zal deze formule ook stoffen bevatten die al je lichaamcellen helpen beschermen tegen oxidatieve stress door de aanwezigheid van o.a. selenium, zink, mangaan en de vitaminen B2, C en E.

Atrofit tegen verouderinsprocessen

Ondersteunt de lever en heeft een gunstige invloed op verouderingsprocessen

In deze jachtige tijden heeft ons lichaam heel wat te verduren. Lichamelijke en geestelijke overbelasting, te weinig of verstoorde nachtrust, te weinig tijd voor een evenwichtige voeding.

Al deze fenomenen kunnen er voor zorgen dat ons organisme uit balans geraakt.

Ons leven drastisch omgooien is niet eenvoudig. Maar we kunnen beginnen met eenvoudige dingen. Ga eens een halfuur vroeger slapen, eet wat meer groenten en fruit en probeer dagelijks te bewegen. Al deze raadgevingen hebben bewezen een enorm effect te hebben op onze gezondheid.

Atrofit bevat ondermeer zink en de vitamines B2 en C die niet alleen een rol spelen in de bescherming van alle lichaamscellen tegen oxidatieve stress, maar ook de huid gezond helpen houden, voor een stralend uiterlijk. Ook het zenuwstelsel krijgt een oppepper dankzij een tussenkomst van biotine, magnesium en de vitamines B6 en B12. Foliumzuur en vitamine B5 zijn dan weer goed voor normale psychologische functies.

En omdat choline de reinigende werking van de lever ondersteunt, kunnen onze opbouwende stoffen hun kracht dan pas echt tonen.

Omdat al deze ingrediënten in Atrofit zijn samengebracht, krijgen wij zoveel bijzondere verhalen te horen waar we uiteraard zeer fier op zijn.