De meest uitgekiende 3-in-1 formule ter ondersteuning
van spieren, pezen en gewrichten.

Atrofit logo

De meest uitgekiende 3-in-1 formule ter ondersteuning
van spieren, pezen en gewrichten.

Atrofit logo

Meer weten over Atrofit

ArtroZz voor spieren, pezen en gewrichten

3-in-1 formule ter ondersteuning van spieren, pezen en gewrichten

Atrofit is de meest uitgekiende 3-in-1 formule ter ondersteuning van spieren, pezen en gewrichten omdat nooit eerder een product werd ontwikkeld waarin zoveel verschillende ingrediënten voor het welzijn van het bewegingsstelsel werden samengevoegd.

Atrofit verbetert de conditie

Boordevol vitamines, mineralen en plantextracten

Precies dit maakt Atrofit zo uitzonderlijk. Door het toevoegen van vitamines en mineralen aan de plantenextracten (heermoes, duivelsklauw) en kraakbeenondersteunende stoffen (glucosamine met chondroïtinesulfaat) wordt de helende werking versterkt.

Atrofit verbetert de conditie

Waarom Atrofit kan helpen bij een hernia of discuslijden

Bij een hernia of discuslijden vormt zich een uitstulping van een wervelschijf (discus) in de rug of nek. De zenuwen raken geïrriteerd en er onstaat uitstralingspijn in rug, billen of benen. Naast rust en training van de omliggende spieren kan Atrofit een belangrijke rol spelen in jouw herstel. Met de perfect uitgekiende combinatie van 43 vitamines, plantenextracten, enzymes, mineralen en andere natuurlijke bestanddelen merk je vaak al snel verbetering.

Atrofit, een oplossing voor maag- en darmklachten

Hulpmiddel bij maag- en darmklachten

Iedereen krijgt wel eens te maken met maag- en darmklachten of een opgeblazen gevoel. Volgens verschillende onderzoeken is het zelfs één van meest voorkomende oorzaken waarom we naar de dokter gaan. Atrofit een oplossing bieden. Dit unieke voedingssupplement met 43 natuurlijke ingrediënten kan jouw darmflora verbeteren en kan zo zorgen voor gezonde darmen. Hoe?

Atrofit voor sporters

Gebruikt door topsporters, verbetert ook de conditie

Sporters, zowel professionals als amateurs, vormen een grote groep gebruikers van Atrofit. Wist je dat zelfs topsporters uit het voetbal, wielrennen en atletiek dit product al jarenlang gebruiken? Zij vertellen ons dat ze door de dagelijkse inname ervan niet alleen minder blessuregevoelig werden, maar ook veel sneller herstellen van zware trainingen en wedstrijden.

Atrofit verzacht artrose

Discuslijden en artrose worden aangepakt

Atrofit is uitermate geschikt voor mensen met discuslijden en/of artrose. Aangezien de samenstelling zo veelzijdig is, gaan pezen, spieren, gewrichtsbanden, discusweefsel en kraakbeen samen worden ondersteund, waardoor de ingrediënten van Atrofit na enkele maanden alle structuren uit het bewegingsstelsel hebben kunnen bereiken.

Atrofit is een vitaminepreparaat

Krachtig vitaminepreparaat met extra werking op gewrichts- en spierstelsel

Hoe oud u ook bent, u hoeft geen ander vitaminepreparaat bij te nemen.
Indien u hard moet werken of intensief wil sporten biedt Atrofit u de noodzakelijke ingrediënten onder de vorm van ijzer, vitamine B en magnesium. En wanneer u wat ouder wordt, zal deze formule ook stoffen bevatten die werkzaam zijn tegen oxidatieve slijtageprocessen door de aanwezigheid van o.a. selenium, calcium, vit A, B, C en E, en Q10.

Artrofit wanneer u langdurig geneesmiddelen neemt

Ideaal wanneer u langdurig geneesmiddelen neemt

Iedereen beseft dat het innemen van ontstekingsremmers, pijnstillers en maagzuurremmers in de westerse wereld een echte plaag is geworden. Al jaren proberen wij via een gezonde levensstijl en krachtige voedingssupplementen het gebruik ervan te beperken. Soms zijn deze geneesmiddelen noodzakelijk, althans voor een beperkte periode, om vervelende symptomen te onderdrukken.

We zijn dat ook erg blij dat ook in deze gevallen Atrofit geweldige statistieken kan voorleggen. Choline, Vit B6, B9, B12 en anderzijds betaïne, zink en methionine zijn noodzakelijk om onze ontgiftingsprocessen te stimuleren. Hierdoor kan mogelijks toxiciteit door langdurig medicatiegebruik vermeden worden.

Het is dus niet alleen perfect mogelijk Atrofit samen met geneesmiddelen in te nemen ….NEEN… het is een echte aanrader !

Atrofit tegen verouderinsprocessen

Zuivert de lever en houdt verouderingsprocessen tegen

In deze jachtige tijden heeft ons lichaam heel wat te verduren. Lichamelijke en geestelijke overbelasting, te weinig of verstoorde nachtrust, te weinig tijd voor een evenwichtige voeding.

Al deze fenomenen kunnen er voor zorgen dat ons organisme in een chronische ontstekingstoestand belandt. Reden waarom we tegenwoordig zoveel slepende aandoeningen zien. Hoge bloeddruk, diabetes, cholesterol, allergieën, reumatische aandoeningen…..vertonen alle op één of andere manier een verhoogde inflammatiespiegel.

Ons leven drastisch omgooien is niet eenvoudig. Maar we kunnen beginnen met eenvoudige dingen. Ga eens een halfuur vroeger slapen, eet wat meer groenten en fruit en probeer dagelijks te bewegen. Al deze raadgevingen hebben bewezen een enorm effect te hebben op onze gezondheid.

Atrofit bevat enzymes, betaïne, methionine, zink, en de hele vit.B- familie. Hierdoor worden de effecten van de chronische ontsteking en de verouderingsprocessen gereduceerd. Door onze unieke samenstelling worden bijvoorbeeld chronische paracetamolgebruikers en vrouwen die de pil nemen veel beter beschermd tegen nevenwerkingen. En omdat het lichaam zo goed gezuiverd wordt, kunnen onze opbouwende stoffen hun kracht dan pas echt tonen.

Omdat al deze ingrediënten in Atrofit zijn samengebracht, krijgen wij zoveel wonderbaarlijke verhalen te horen waar we uiteraard zeer fier op zijn.